Бургер фірмовий Абердин - М'ясторія

Є в наявності
Тип м`яса
Яловичина
Порода
Абердин Ангус
Калорійність (на 100 г продукту)
Жири (на 100 г)
8
Білки (на 100 г)
3
Вуглеводи (на 100 г)
1
Калорійність (на 100 г)
86
Калорійність (на 1 порцію)
Жири (1 порц.)
23
Білки (1 порц.)
8
Вуглеводи (1 порц.)
4
Калорійність (1 порц.)
252
Спосіб доставки:

Опис

Бургер фірмовий Абердин

Фірмовий бургер Абердин — це той випадок, коли звичайний фаст-фуд перетворюється на витвір кулінарного мистецтва. Вишуканість та неймовірний смак дарує страві біфшекс із витриманої яловичини преміальної породи Абердин-Ангус. Ця яловичина заслужено вважається однією з найкращий у світі завдяки унікальній ніжності, високому ступеню мармуровості та насиченому аромату.

Смак мармурової яловичини доповнює листя салату, сир Чеддер, свіжі томати, цибуля, мариновані огірки та соус Тартар.

3 причини замовити фірмовий бургер Абердин в Meat Bar:

  • висока якість. Ми використовуємо мармурову яловичину від сертифікованих постачальників. Тварини отримують натуральний раціон без антибіотиків та гормонів, що гарантує безпеку та довершений смак страви;

  • лише крафтові соуси і свіжі овочі;

  • власна доставка в радіусі 2 км від Meat Bar.

Склад: біфштекс із яловичини Абердин, біла булочка, листя салату, сир Чеддер, томати, цибуля, мариновані огірки та соус Тартар.

Вага: 280 г.

Бургер фірмовий Абердин можна замовити з доставкою по центру Києва. «М`ясторія» швидко доставить страву до вашого порогу так, щоб бургер залишився гарячим і соковитим.

Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.