Нагетси зі свинини
Поділитися:

Нагетси зі свинини

Наггетсы из свинины.jpg

Інгредієнти:

  • Свиняча корейка - 500 гр
  • Яйця - 3 шт
  • Масло вершкове - 100 гр
  • Сухарі панірувальні - 100 гр
  • Сіль і перець - за смаком
  • Рослинна олія - ​​3 ст. ложки
Приготування:

1. Свинячу корейку ретельно промиваємо, видаляємо рештки кісток, якщо такі є. Висушуємо паперовим або бавовняним рушником.

2. М'ясо нарізаємо тонкими пластинками по 0,5 см.

3. Кожну пластинку відбиваємо, потім солимо та додаємо перець. Пластинки повинні бути тонкими і гнучкими, щоб з них потім можна було скрутити рулетики.

4. Нарізаємо вершкове масло маленькими продовгуватими шматочками.

5. Загортаємо шматочки вершкового масла в кожну відбиту пластинку свинини. Загортаємо як рулет, краї загинаємо всередину. Бажано, щоб рулетики вийшли одного розміру.

6. Виделкою або міксером збиваємо яйця.

7. По одному, рулетики вмочуємо спочатку в яєчну суміш, потім в панірувальні сухарі. Дану процедуру можна повторити два рази. Важливо, щоб м'ясо було повністю покрито сухарями.

8. Дати нагетсам трохи полежати в паніровці, щоб вона добре закріпилася.

9. Обсмажуємо окремо кожен рулетик на пательні з олією. Олія не повинна бути дуже гарячою для того, щоб нагетси просмажились зсередини і зовні.

Нагетси зі свинини відмінно підійдуть як для вечері, так і у вигляді закуски до різних напоїв і аперитиву. Нагетси добре поєднуються з соусами на основі гірчиці, томатними соусами, а також з кисло-солодкими ягідними соусами. Смачного!


Для приготування цієї страви замовляйте в нашому магазині:

Свинина "М’ясторія"


Соуси на основі гірчиці:

Соус натуральний гірчичний з шматочками маринованої цибулі

Соус натуральний гірчичний гострий

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Соус натуральний гірчично-медовий


Томатні соуси:

Соус Український Кетча ТМ Руна

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Ягідні соуси:

Соус натуральний з порічок і ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний з брусниці


Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.