Відкриття серпня від «М`ясторія»!
Поділитися:

Відкриття серпня від «М`ясторія»!

Серпень, серце Києва і улюблені м`ясні страви... Це означає лише одне — «М`ясторія» готова до ще одного смачного відкриття. Цього разу зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі! Будьте в центрі гастрономічних вражень!

Запрошуємо на святкове відкриття 1 серпня. На вас чекає дегустація карпачо, тартару та іншої фірмової продукції «М`ясторія». Також будемо пригощати гостей келихом просеко. 

Завітайте, щоб спробувати шаурму, бургери, завжди ідеально просмажені стейки, м`ясні страви та багато іншого на місці чи захопити з собою. Переглянути меню можна на сайті.

Ставте собі нагадування про те, що вже маєте плани на перший четвер серпня! Зустрічаємося за адресою вул. Нижній Вал, 19/21!

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.