Святкове передзамовлення до Великодня
Поділитися:

Святкове передзамовлення до Великодня

Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю.

Ми подбали, щоб великодній стіл був ідеальним – смачним, традиційним і водночас сучасним. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.Обирайте улюблені страви, зазначайте зручну дату отримання з 17 до 19 квітня, і ми приготуємо з турботою та увагою до деталей.

Цього року ми вирішили створити щось особливе, прагнучи познайомити вас із автентичними великодніми продуктами з різних регіонів України. Разом із проєктами їzhakultura та «Витоки» ми створили Великодній набір, родзинкою якого стала традиційна закарпатська ковбаса – пікниця. Цей делікатес за звичаєм готують на свято з посіченого м`яса з додаванням часнику, кмину та паприки, запікають, а потім коптять впродовж кількох тижнів.

Великдень – це про традиції, єднання одне з одним і зі своїми витоками. А ще це про простоту, легкість і можливість присвятити час найдорожчим людям. Саме тому, на оформленні з 31 березня до 16 квітня передзамовлення ви отримуєте знижку 10%. Вона активується оператором після оформлення або адміністратором у закладі. Частина коштів з кожного проданого Великоднього боксу буде перерахована фонду ГО «Центр гастрономічних досліджень» на підтримку розвитку української гастрокультури.

Нехай це свято буде наповнене теплом і щирістю.

Великодній кошик

Великодній бокс

Уже готовий великодній набір традиційних страв для вашого святкового столу. У боксі ви знайдете запечену поркету, пікницю, сало, святкове курча та ніжний паштет. Також набір доповнюють холодець, гірчиця, хрін, сирні коники, крашанки та запашна паска. Створіть атмосферу родинного тепла та смаку з великоднім боксом від «М`ясторія».

бокс_великдень.jpg

Класичні салати

Олів’є з куркою (1) (4).jpg

Олів`є з куркою

Авторське олів`є з курячим філе сувід, що доповнене картоплею, морквою, солоними огірками, зеленим горошком та яйцями. Заправлено домашнім майонезом.


Мімоза з копченою скумбрією

Фірмовий салат на основі копченої скумбрії з картоплею, морквою, плавленим сиром та зеленою цибулею. Заправлено домашнім майонезом.

Мімоза_з копченою_ скумбрією_1 (3).jpg

М`ясні основні страви

Холодець-01 (2).jpg

Домашній холодець з курятиною та рулькою

Традиційний холодець, приготований зі свинячою рулькою, курятиною та свинячими вухами. Насичений смак додають овочі й дрібка спецій. Подається з хріном.


Домашня ковбаса зі свинини запечена

Ковбаса з відбірної свинини, запечена до апетитної золотистої скоринки. Щоб підкреслити смак м`яса, ми обрали лише мінімальний набір спецій: сіль, перець та сушений часник.

домашня ковбаса зі свинини запечена (4).jpg

Ростбіф запечений (4).jpg

Ростбіф

Биток із мармурової яловичини, маринований із розмарином, чебрецем, часником та спеціями. Після запікання ростбіф соковитий всередині та із золотистою скоринкою ззовні.


Буженина запечена зі свинини

Апетитна шия, яка завдяки маринаду на основі соєвого соусу та соусу Mississippi BBQ залишається ніжною і соковитою після приготування.

Шия запечена (3).jpg

пастрамі з індички_1.jpg

Пастрамі з індички

Ніжне філе індички, доповнене ароматним соусом унагі, що надає йому насичений смак. Пряність створює поєднання гірчиці горошком, коріандру та чорного перцю, підкреслюючи натуральну соковитість м`яса.


Курча запечене

Смак фермерського курчати ми підкреслили класичним маринадом та сумішшю спецій на основі звичайної та копченої паприки, сушеного часнику та чорного перцю, а потім запекли його до апетитної скоринки.

Курча запечене (2) (4).jpg

Варений язик.jpg

Яловичий язик варений

Лише відбірний яловичий язик та трохи солі — це все, що необхідно для приготування простої, але водночас святкової страви. Язик чудово пасує до салатів, закусок та смакує як самостійна м`ясна страва.


Паштет із курячої печінки

Паштет на основі курячої печінки й овочів, доповнений вершками та вершковим маслом. Вишуканих нот страві додає в`ялена вишня та розмарин.

Паштет _1.jpg

Терін_1.jpg

Терін

Французька м`ясна страва, яку ми готуємо на основі курячої печінки, філе й стегна курки, бекону та яєць. Смак страви доповнюють фісташки, в`ялена вишня та мікс прянощів.


Поркета

Соковита свиняча грудинка, доповнена ароматним часником, волоським та мускатним горіхами. Пряний смак створює поєднання розмарину, суміші перців і спеції пушта, а цедра лимона додає легку цитрусову нотку.

поркета_1.jpg

форшмак_1.jpg

Форшмак

Пряна рибна закуска, яку ми готуємо на основі слабосоленої скумбрії, курячих яєць і вершкового масла. Смак страви доповнюють ріпчаста цибуля, яблуко голден, лимонний сік і мікс ароматних спецій, серед яких коріандр, гранульований часник і суміш перців.


Десерти

Штрудель Маковий

Маковий штрудель – це вишуканий десерт, що поєднує тонке тісто та соковиту макову начинку. Завдяки ніжному аромату й збалансованому смаку, він стане ідеальним доповненням до особливих моментів або просто чашки ранкової кави.

штрудель з маком.jpg

М`ясо для запікання

Курча для запікання

Смак фермерського курчати ми підкреслили класичним маринадом та сумішшю спецій на основі звичайної та копченої паприки, сушеного часнику та чорного перцю.

Курча для запікання_01 (2).jpg

Ошийок свин.для запікання_01 (3).jpg

Буженина зі свинини для запікання

Соковита шия, для якої ми підібрали маринад на основі соєвого соусу та соусу Mississippi BBQ, який надає страві святкових нот.


Статті та рецепти

  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.
  • Бургери, що мікрохвилюють – революційна новинка від «М`ясторія»
    «М`ясторія» не перестає дивувати. Представляємо лінійку бургерів, що мікрохвилюють. Смачно, швидко, а головне легко – ось як можна описати ці страви! Завдяки спеціальній технології паковання булочка залишається пухкою, а м`ясо смакує так, ніби його щойно зняли з вогню.