Подарункові сертифікати від М`ясторії
Поділитися:

Подарункові сертифікати від М`ясторії

Тепер М`ясторія – не тільки магазин і ресторан. М`ясторія – ще й подарунок! Щоб ви могли поділитися задоволенням від наших продуктів і страв, ми створили подарункові сертифікати.

Відкрийте для друзів та близьких відмінний сервіс, якісні продукти та смачні страви. Подаруйте М`ясторію тим, кого цінуєте!

Сертифікат у фірмовому конверті можна придбати, як будь-який наш товар – в одному з фірмових магазинів або онлайн (на сайті чи в застосунку):

Правила використання сертифіката:

- один сертифікат можна застосувати до одного чека;
- скористатися сертифікатом можна у випадку замовлення в «М`ясторія» на суму від 500 грн/1000 грн/2000 грн;
- якщо загальна сума замовлення менше номіналу сертифіката, різниця між номіналом сертифікату та сумою замовлення не повертається;
- якщо сума замовлення перевищує номінал сертифіката, різницю можливо доплатити будь-яким з доступних способів;
- у замовленні не має бути алкогольних напоїв;
- сертифікат діє як у мережі магазинів «М`ясторія», так і при замовленні онлайн (на сайті, в чат-боті чи застосунку «М`ясторія»);
- при замовленні онлайн потрібно вказати в коментарях наявність сертифікату або повідомити про сертифікат оператору при уточненні замовлення;
- подарунковий сертифікат не підлягає поверненню і зворотної конвертації в грошовий еквівалент.

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.