Дні народження «М`ясторія»
Поділитися:

Дні народження «М`ясторія»

У грудні — аж три Дні народження! Протягом місяця будемо святкувати Дні народження фірмових магазинів-ресторанів «Мʼясторія» разом з вами.

Запрошуємо розділити наше свято і в честь цього пригощаємо всіх гостей келихом ігристого, а також даруємо знижку 30% на все ресторанне меню.

Чекаємо на вас:

  • 8.12 — вул. Мокра, 20а
  • 13.12 — просп. Володимира Івасюка, 8
  • 22.12 — просп. Голосіївський, 58А

Умови:

  • акція діє в закладі та на доставку в День народження конкретного магазину-ресторану;
  • акція поширюється виключно на страви з меню;
  • акція не діє на набори для компанії, та напої;
  • акція не сумується з іншими акційними пропозиціями, що проходять в закладі протягом акційного періоду;
  • акція не діє на платформі партнерів Glovo, Bolt food, Loko.

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.