Барбекю на Теремках!
Поділитися:

Барбекю на Теремках!

Запрошуємо на справжнє БАРБЕКЮ-ПАТІ посеред міста! Першого вересня збираємося на Теремках, щоб посмажити відбірне м`ясо, скуштувати смаколики від партнерів та продегустувати напої.

Лише один день у вас є можливість придбати готові стейки, замариноване м`ясо, шашлики, ковбаски та багато іншого за ціною сирої продукції! Обирайте товари з вітрини, щоб наш кухар приготував їх для вас.

Також на вас чекають безкоштовні сюрпризи від наших партнерів: вино, морозиво, снеки та соуси. Це чудова можливість скуштувати нові для себе смаки та дізнатися про українських виробників гастро продукції.

Завітайте всією сім`єю, щоб розпочати осінь смачно та приємно! 

Де?

Адреса: вул. Степана Рудницького, 3/7.

Коли?

1 вересня з 16:00 до 20:00.

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.