ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ ТА ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Дякуємо за відвідування нашого веб-сайту: www.myastoriya.com.ua

Цей документ описує правила використання та політику конфіденційності для сайту: www.myastoriya.com.ua

Будь ласка, прочитайте умови й правила користування веб-сайтом, перш ніж почати ним користуватися.

Починаючи користуватися нашим веб-сайтом і/або продовжуючи користуватися цим веб-сайтом (отримуючи доступ або повторний доступ до веб-сайту), і/або реєструючись на веб-сайті, і створюючи замовлення, та/або надіславши запит електронною поштою на адреси, що належать Товариству з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ», ідентифікаційний код 43245855, місцезнаходження: 16500, Чернігівська обл., Бахмацький район, місто Бахмач, вулиця Богдана Хмельницького, будинок 23, або натискаючи кнопку «ЗАМОВИТИ» на веб-сайті, Ви визнаєте умови, зазначені нижче, а також даєте згоду на збір, зберігання і обробку ваших персональних даних відповідно до умов захисту персональних даних, викладених в розділі 4 даної Політики конфіденційності.

Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» бере на себе зобов’язання захищати особисту інформацію адресатів та третіх осіб, яку вона має у своєму розпорядженні, та уникати будь-якого неналежного або несанкціонованого використання такої інформації.

Працівники Товариства з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» отримують та обробляють лише ті персональні дані, які необхідні для здійснення комерційної діяльності компанії відповідно до належних правил та стандартів безпеки, встановлених компанією.

Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційно телекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу".

У випадку Вашого небажання прийняти дані умови, Ви не маєте права користуватися даним веб-сайтом.

1. Авторське право

Власником даного веб-сайту є Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ».

Вся інформація: логотипи, торговельні марки, тексти, назви, зміст, програмне забезпечення, ілюстрації, фотографії й зображення захищені Законом України «Про авторське право й суміжні права». Ви погоджуєтеся дотримуватися прав і обмежень, прийнятих на даному сайті.

Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» дозволяє скачувати інформацію із сайту тільки в тому випадку, якщо Ви:

  • будете використовувати скачаний і/або видрукуваний матеріал в особистих, а не комерційних цілях;

  • не будете модифікувати скачаний і/або видрукуваний матеріал чи вносити до нього які-небудь виправлення;

  • будете зазначати авторське право Товариства з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» на скачаний й/або видрукуваний Вами матеріал.

Будь-яке інше копіювання чи використання інформації із сайту в інших електронних або друкованих джерелах без згоди Товариства з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» забороняється.

Якщо Вам буде потрібен дозвіл від Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» на використання інформації з сайту чи встановлення посилання на нього з Вашого веб-сайту, надішліть запит електронною поштою на адресу: pr@myastoriya.com.ua.

2. Зміст сайту

Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» прагне в міру можливості забезпечувати точність і коректність інформації, доступної на веб-сайті. При цьому Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» не гарантує точності, своєчасності і повноти всіх даних, опублікованих на веб-сайті. Всі пропозиції не є обов’язковими. Ви погоджуєтеся з тим, що Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» має право вносити зміни до змісту чи технічних специфікацій в будь-якій частині веб-сайту й у будь-який час на розсуд компанії. Ви визнаєте, що такі зміни можуть ускладнити ваш доступ до веб-сайту, або зробити його неможливим.

3. Посилання

Веб-сайти чи сторінки, на які даються посилання, служать винятково інформаційним цілям і не рецензуються Товариством з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ». Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» не несе відповідальності за інформацію, розміщену на даних сторінках чи веб-сайтах, що належать третім особам, так само як не несе відповідальності за будь-який збиток, що виник у користувача в результаті відвідування даних веб-сайтів за зазначеними посиланнями.

4. Конфіденційність інформації та захист персональних даних

Під час відвідування даного веб-сайту Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» може запитувати Ваші персональні дані, до яких відносяться:

Ваше ім’я і контактна інформація, дата народження, стать, громадянство, номер мобільного телефону, адреса електронної пошти та адреса електронної пошти; дані про документи, необхідні для посвідчення особи (наприклад, номер і серія паспорта, номер ID карти); платіжна інформація та будь-яка інша інформація, яку Ви добровільно залишаєте на веб-сайті.

Ваші персональні дані можуть бути використані з метою надання необхідних Вам послуг: розсилка новин і спеціальних пропозицій.

Ваші персональні дані також можуть бути використані для поліпшення якості послуг Товариством з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ», проведення маркетингових досліджень, розсилання запрошень і інформації про нові пропозиції.

Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» дотримується цієї Політики конфіденційності. Інформація може бути надана третім особам у виняткових випадках, передбачених чинним законодавством України, міжнародними нормативно-правовими актами з нормами прямої дії, що регулюють персональні дані фізичних осіб, тільки з Вашої згоди.

Персональні дані підлягають зберіганню протягом 3 років.

Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» не може гарантувати повного захисту Ваших персональних даних, однак буде докладати всіх зусиль для захисту Ваших персональних даних на найвищому рівні.

З усіх питань, пов’язаних з обробкою, місцем зберігання і використанням персональних даних, будь ласка, надішліть запит на електронну пошту: pr@myastoriya.com.ua.

Ми отримуємо і зберігаємо будь-яку інформацію, яку Ви вводите на веб-сайті, тільки в тій мірі, наскільки це необхідно для надання послуг. Надалі, персональні дані можуть збиратися і оброблятися автоматично при використанні Вами цього веб-сайту (наприклад, через файли-cookie).

Також, ми можемо запитувати додаткову інформацію, яка може включати в себе Ваші «конфіденційні» персональні дані (наприклад, відомості, за допомогою яких можна зробити висновок про стан Вашого здоров’я або релігійних переконань) для того, щоб забезпечити Вам якомога вищий рівень сервісу.

Ми також пропонуємо можливість реєстрації і створення облікового запису через Ваш існуючий профіль у соціальній мережі (наприклад, у Facebook).

В такому випадку, Ваші параметри доступу (ім’я та адреса електронної пошти) імпортуються з Вашого профілю в соціальній мережі. Зверніть увагу на те, що при використанні цієї опції, ми можемо отримати певну інформацію через відповідну соціальну мережу, таку як ваше ім’я, вік, місцезнаходження, переваги, професію та іншу інформацію з Вашого публічного профілю.

Ми можемо не вимагати всієї цієї інформації, вона автоматично надається постачальником соціальної мережі через використання опції «входу через соціальну мережу». Незважаючи на це, ми будемо використовувати виключно ту інформацію, яка необхідна для створення облікового запису, і після отримання будь-якої іншої інформації, видаляти непотрібні дані.

5. Інше

Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» не несе відповідальності за функціонування веб-сайту й не дає гарантії, що веб-сайт буде працювати без перерв чи без збоїв, а також, що дефекти будуть усуватися.

Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» не гарантує сумісності Вашого комп’ютерного устаткування з веб-сайтом, а також не несе ніякої відповідальності за стан телефонних ліній і, обладнання що забезпечує Вам доступ до веб-сайту. Інформація, яку надаєте Ви, не повинна містити вірусів чи інших програм, що мають деструктивну функцію.

Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» на свій розсуд може час від часу вносити поправки до даних Правил використання та Політики конфіденційності.

Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» публікує поправки на веб-сайті.

Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ЯСНА ІСТОРІЯ» не повинно повідомляти Вам про будь-які зміни, внесені в дійсні Правила використання та Політику конфіденційності. Поправки набувають чинності з дати їх опублікування.