СезON барбекю в «М`ясторія»!
Поділитися:

СезON барбекю в «М`ясторія»!

«М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Замовляйте відбірне мариноване м`ясо, соковиті стейки, соуси, напої та багато іншого! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!

Що замовити для гриля?

У першу чергу для барбекю вам знадобиться м`ясо. Тут «М`ясторія» пропонує широкий асортимент на будь-який смак:

Не знаєте, що обрати або хочете скуштувати все? Тоді маємо для вас універсальні рішення! У «Набори для барбекю» ми поклали найпопулярніші позиції маринованого м`яса, овочі, а також авторські соуси. 

Для любителів справжніх мармурових стейків, маємо на вибір два бокси:

Якщо ви бажаєте скуштувати смачні м`ясні страви, шашлики чи закуски без зайвих зусиль — обирайте набори для компанії. Уявіть соковите і ароматне м`ясо, яке не потрібно готувати самостійно. Довірте справу професіоналам і отримуйте задоволення від результату!

Додатково вам знадобляться овочі, м`ясні закуски, сири, соусивино, пиво та безалкогольні напої, які також можна придбати в «М`ясторія»! Охолоджену продукцію доставляємо власною кур`єрською службою у Києві й області, а по території України відправимо ваше замовлення до найближчого відділення пошти. Бажаємо приємного і смачного відпочинку!

Травневі пропозиції до сезону барбекю!

Гаряча знижка на відбірне м`ясо до BBQ

«М`ясторія» обрала відбірне м`ясо, замаринувала у фірмових соусах, які зроблять страву соковитою й ароматною, щоб вам залишилося лише посмажити у приємній компанії!

Замовляйте улюблені позиції зі знижкою 10%:

  • курячі крильця в маринаді Баффало;
  • ребра свинячі в маринаді Барбекю.

Товари

2144
1760
0.4
2405
0.5
3750
1
980
0.35
1360
0.4

Статті та рецепти

  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.
  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!