Корисне про м'ясо
Категорії
Каре ягняти під гранатовим соусом
Інгредієнти:
- Каре ягняти — 1 кг
- Олія — 2 ст. ложки
- Гранат — 2 шт
- Цукор — 2 ст. ложки
- Сіль — за смаком
- Перець — за смаком
Як приготувати смачнючий бургер в домашніх умовах?
Без перебільшення: забудьте все, що ви пробували до цього моменту. Для того, щоб вивести свої смакові відчуття на новий рівень, ознайомтеся з рецептом найбільш незабутнього гамбургера в вашому житті — величезного, соковитого, апетитного (фото додаються). Після прочитання — приготувати і з`їсти. А хіба можна інакше?
Рол з яловичої вирізки із журавлиною
Інгредієнти:
- Яловича вирізка – 1 кг
- Сир бринза – 100 гр
- Помідори в`ялені – 8 шт
- Журавлина – 3 ч. ложки
- Оливкова олія – 2 ст. ложки
- Сіль і перець – за смаком
В`ялений яловичий балик
Інгредієнти:
- Балик яловичини –500 гр
- Горілка – 50 гр
- Сіль (велика) – 200 гр
- Перець (мелений) – 1 ч. ложка
- Лавровий листок – 3 листочки
- Коріандр – 1/3 ч. ложки
Яловичина по-техаськи
Інгредієнти:
- Яловичина – 500 гр
- Качан кукурудзи – 8 шт
- Вино червоне – 20 мл
- Кетчуп для шашлику – 70 гр
- Рослинна олія – 4 ст. ложки
- Перець солодкий – 1 шт
- Свіжа зелень – 1 пучок
- Сіль і перець – за смаком
Азу по-татарськи
Інгредієнти:
- Яловичина – 600 гр
- Вершкове масло – 60 гр
- Огірки солоні – 2 шт
- Томатна паста – 2 ст. ложки
- Картопля – 4 шт
- Цибуля – 4 шт
- Часник – 2 зубчики
- Бульйон – 200 мл
- Зелень петрушки – 1 пучок
- Лавровий листок – за смаком
- Сіль і перець – за смаком
