Каре ягняти під гранатовим соусом
Поділитися:

Каре ягняти під гранатовим соусом

Каре ягненка под гранатовым соусом.jpg

Інгредієнти:

  •  Каре ягняти —  1 кг
  •  Олія —  ​​2 ст. ложки
  •  Гранат —  2 шт
  •  Цукор — 2 ст.  ложки
  •  Сіль —  за смаком
  •  Перець —  за смаком

Приготування:

 1. Каре ягня розділити на порційні шматочки.  Помити, просушити, зрізати жир, натерти перцем і сіллю.

 2. На пательню з антипригарним покриттям наливаємо олію і добре обсмажуємо з двох сторін кожен шматочок.

 3. А тим часом готуємо маринад.  Сік граната змішуємо з цукром, ставимо на вогонь в сотейнику і даємо трохи загуснути.

 4. Коли м'ясо підсмажиться, викладіть його на тацю, нахиливши шматочки один до одного, полийте соусом і прикрасьте зернами гранату і голками розмарину.  

Смачного!


До цієї страви чудово підійдуть кисло-солодкі ягідні соуси:

 Соус натуральний з порічок і ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний з брусниці

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!