Корисне про м'ясо
Категорії
Бараняча нога на крутиві
Інгредієнти:
- Бараняча нога (задня на кістці) – 1 шт
- Цибуля – 1 кг
- Сіль та перець – за смаком
- Розмарин свіжий – 3 гілочки
- Тим'ян – 5 гілочок
- Оливкова олія – 100 мл
- Перець чилі – 1-2 шт
- Картопля – 1 кг
- Часник – 7-10 зубчиків
- Морква – 0,5 кг
- Баклажани – 2 шт
- Томати – 0,5 кг
- Зелений консервований горошок – 150 гр
- Кукурудза консервована – 150 гр
- Петрушка – пучок
Яловичі ребра в духовці
Інгредієнти:
- Яловичі ребра – 2 кг
- Соус барбекю – 0,5 склянки
- Орегано сушений – 2 ч. ложки
- Тим'ян сушений – 1 ст. ложка
- Перець чилі мелений – 1 ст. ложка
- Часниковий порошок – 1 ст. ложка
- Кмин мелений – 1 ст. ложка
- Рослинна олія – 1 ст. ложка
- Сіль -1 ч. ложка
Антрекот по-бретонськи
Інгредієнти:
- Яловичина – 600 гр
- Вершкове масло – 60 гр
- Оливкова олія – 1 ст. ложка
- Зелень – за смаком
- Сіль і перець – за смаком
М'ясо по-японськи
Інгредієнти:
- Яловичина – 1 кг
- Мінеральна вода – 1 літр
- Капуста білокочана – 0,7 кг
- Цибуля – 2 шт
- Перець болгарський – 2 шт
- Кунжут – 2-3 ст. ложки
- Рослинна олія – 3 ст. ложки
- Соєвий соус – 100 мл
- Зелень для прикрашання
Яловича лопатка у духовці
Інгредієнти:
- Яловича лопатка – 1 кг
- Оливкова олія – 1 ст. ложка
- Цибуля – 1 шт
- Часник – 2 зубчики
- Лавровий листок – 2 шт
- Сіль та перець – за смаком
Бараняча лопатка на вугіллі
Інгредієнти:
- Лопатка молодого баранчика – 1 шт
- Оливкова олія – 1 ст. ложки
- Часник – 5-8 зубчиків
- Морква – 1 шт
- Суміш італійських трав – 2 ст. ложки
- Суміш перців – 0,5 ч. ложки
- Помідор – 2 шт
- Баклажан – 1 шт
- Сіль – за смаком
Свинячі ребра в медово-соєвоому соусі
Інгредієнти:
- Ребра свинячі - 500 г
- Мед - 50 г
- Соєвий соус - 50 г
- Апельсин - 1 шт.
- Лимон - 1 шт.
- Сіль і перець - за смаком