Корисне про м'ясо

Свиняча рулька по-німецьки Айсбайн

Інгредієнти:



Гуляш із свинячої лопатки

Інгредієнти:

  • Свиняча лопатка (без кістки) - 1 кг
  • Цибуля - 3 шт
  • Борошно - 1 ст. ложка
  • Спеції для м`яса - за смаком
  • Сіль і перець - за смаком
  • Рослинна олія для смаження
  • Бульйон - за бажанням

Свиняча гармошка з сиром і помідорами

Інгредієнти:


Свинина з апельсинами

Інгредієнти:


Свинина під шубою

Інгредієнти:


Нагетси зі свинини

Інгредієнти:

  • Свиняча корейка - 500 гр
  • Яйця - 3 шт
  • Масло вершкове - 100 гр
  • Сухарі панірувальні - 100 гр
  • Сіль і перець - за смаком
  • Рослинна олія - ​​3 ст. ложки

Соус із грибами та червоним вином

Інгредієнти:


Соус із ревенем

Інгредієнти:

  • Стебло ревеню - 2 шт.
  • Апельсин - 1 шт.
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Вода - 300 мл
  • Аніс - 1 шт.
  • Паличка кориці - 1 шт.
  • Кмин - 1 ст. л.


Соус з інжиру до м’яса

Інгредієнти:

  • Чорний інжир - 0,5 кг
  • Часник - 1 голівка
  • Червоний стручковий перець - 1 шт.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Оцет - 1 ст. л.
  • Сіль і перець - за смаком