Корисне про м'ясо

Категорії
Азу по-татарськи

Інгредієнти:

  •  Яловичина – 600 гр
  •  Вершкове масло – 60 гр
  •  Огірки солоні – 2 шт
  •  Томатна паста – 2 ст.  ложки
  •  Картопля – 4 шт
  •  Цибуля – 4 шт
  •  Часник – 2 зубчики
  •  Бульйон – 200 мл
  •  Зелень петрушки – 1 пучок
  •  Лавровий листок – за смаком
  •  Сіль і перець – за смаком

Свиняча грудинка в рукаві

Інгредієнти:



Картопляний террін з беконом і сиром

Інгредієнти:


Свиняча рулька, запечена з мандаринами

Інгредієнти:



Медальйони зі свинини

Інгредієнти:

Свиняче саше

Інгредієнти:



Свинина з овочами, тушкована з вершками

Інгредієнти:


"Літні" баранячі реберця

Інгредієнти:


Котлети з баранини

Інгредієнти: