Корисне про м'ясо
Категорії
Три пироги з яловичиною: свято своїми руками
Соковита начинка й ароматне тісто — це поєднання з легкістю закохає вас у пиріг з яловичиною. Пропонуємо вам три однаково смачні рецепти, у яких поєдналася класика та сучасні кулінарні техніки. Обов`язково приготуйте кожен із них, щоб обрати улюблений!
Шніцель: традиції та експерименти
Просто, поживно і неймовірно смачно — саме це три слова асоціюються зі шніцелем. Його готують із суцільного шматка м`яса, який обгортають у паніруванні та смажать до хрусткої скоринки.
Подарунок зі сходу: готуємо бастурму вдома
Скуштувати бастурму — це доторкнутися до тисячолітньої історії східних народів. У її смаку і пустельна спека, і далекі мандрівки, і така очікувана насолода від смачної вечері.
Запечена яловичина: швидко, просто і смачно
Швидко, просто і неймовірно смачно — це три причини, які закохають вас у запечену яловичину. Якщо ви шукаєте рецепт, який вимагає мінімум часу на приготування та подарує максимальну насолоду від результату, тоді саме час навчитися, як запекти яловичину в духовці.
М`ясо по-французьки: завжди сучасна класика
Класичний рецепт страви протягом кількох століть зазнав змін та модифікацій. Сьогодні м`ясо по-французьки готують не лише з телятини, але й з яловичини, свинини та птиці. До страви додають різноманітні овочі й більш доступні соуси, та початкова технологія залишається незмінною, а результат — неймовірно смачним.
Шашлик з баранини: секрети ідеального барбекю
Якщо ви досі вважаєте, що шашлик можна приготувати лише зі свинини чи яловичини або з якоїсь причини не ризикнули спробувати рецепт шашлика з баранини — саме час це виправити. Тому що результат надто смачний, щоб чекати ще!
Маринування шашлику: поради та рецепти
У цій статті «М`ясторія» зібрала найсмачніші рецепти маринованого м`яса, перевірені роками та досвідом наших кухарів.
Сезон відкрито: рецепти шашлику з курятини
Якщо ви шукаєте найсмачніший рецепт шашлику або бажаєте спробувати щось нове, ідеальним варіантом стане шашлик з курки. Рецепти, які підготувала для вас «М`ясторія», допоможуть приготувати соковиту, ароматну та надзвичайно ніжну курятину.
В`ялене м`ясо: готуємо делікатес вдома
Сьогодні в`ялене м`ясо перетворилося на вишуканий делікатес (на рівні з хамоном і прошуто). У цій статті пропонуємо розглянути основні способи та рецепти, як приготувати в`ялене м`ясо в домашніх умовах.
