Корисне про м'ясо

Тушковані баранячі ребра з айвою

Інгредієнти:


Баранячі реберця з зеленим горошком

Інгредієнти:

  • Баранячі ребра – 12 шт.
  • Зелений горошок – 500 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Вершки – 100 мл
  • Свіжа зелень – пучок
  • Спеції, сіль та перець – за смаком


Медово-гірчичний соус

Інгредієнти:


Китайський кисло-солодкий соус з апельсиновим соком

Інгредієнти:



Італійський томатний соус

Інгредієнти:

  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Часник - 3 зубчики
  • Червона цибуля - 1 шт.
  • Консервовані томати - 800 г
  • Орегано - 1 ст. л.
  • Свіжі томати - 4 шт.
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль і перець - за смаком

Гранатовий соус

Інгредієнти:

  • Гранатовий сік - 500 мл
  • Лимонний сік - за смаком
  • Крохмаль - 1 ч. Ложка
  • Цукор - 2 ст. ложки
  • Сіль і спеції - за смаком

Соус Сацебелі по-новому

Інгредієнти:


Церемонія ребер у М`ясторії
Фірмові ребра у «М`ясторіі» від бренд-шефа ресторану заслуговують на особливу увагу наших улюблених м`ясоїдів. Авторський маринад, правильна прожарка і добре підібрані соуси створюють у результаті ніжну і соковиту текстуру страви, а неперевершений м`ясний смак і аромат завершують цей гастрономічний шедевр.
Баттерстейк: справа не лише в маслі
Баттерстейк - це ексклюзивна історія про те, як отруб витримується в фермерському вершковому маслі за спеціальною технологією і про те, як цей кулінарний хід додає стейку витончений аромат і неперевершений смак.