Корисне про м'ясо

12 рецептів маринаду для шашлику
Маринад - це суміш приправ, рослинних масел і натуральних продуктів, що містять кислоти. Витримане в маринаді м'ясо набуває м'яку консистенцію і аромат, обумовлений інгредієнтами маринаду.
З нашої статті Ви дізнаєтеся рецепти відмінних маринадів на будь-який смак.
Рекомендації з приготування панірованих заготовок у фритюрі

У цій статті ми розповімо, як приготувати вдома усіма улюблені курячі нагетси і яких помилок потрібно уникати, щоб страва вийшла смачною як в ресторані!

Стейк Оссобуко
У нашій статті ми розкриємо класичний рецепт приготування італійського блюда Оссобуко, яке нікого не залишить байдужим.
Стейки Портерхаус і Ті-боун
Історія, особливості, різниця і, звичайно ж, секрети приготування цих стейків в нашій статті.
Стейк Стріплойн
Особливості стейка Стріплойн, а також принципи його правильного приготування читайте в нашій статті.
Філе Міньйон
Король серед стейків - ніжний Філе міньйон. У цій статті ми постаралися розкрити всі таємниці приготування цього маленького, але дуже цінного стейка.
Правила приготування стейків
У нашій статті ми пропонуємо ознайомитися з основними правилами приготування всіх видів стейків з яловичини. Ви не знайдете тут вишуканих рецептів, зате будете знати як вже точно не зіпсувати ваш улюблений стейк.
М'ясна спокуса: рецепт ідеального ростбіфу
Ніжний, дія якого закінчується соком англійський ростбіф з тонким ароматом і смаком, доповнений свіжим хрустким салатом і картоплею з апетитною скоринкою золотистого відтінку - це завжди прекрасна ідея. Признавайтесь, вам вже захотілося їсти?
Відбивні з яловичини — ідеальна страва на будь-яку пору року
 Ми знаємо, як приготувати надзвичайно смачні яловичі відбивні, щоб покращити враження від цього класичного рецепту!