Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
Поділитися:

Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»

«М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах… Що може бути краще?

Нова томлена курятина готова кинути виклик звичним і традиційним стравам. Але найголовніше, що приготувати її неймовірно легко. Продукти вже майже готові до вживання, вам залишається тільки розігріти їх впродовж кількох хвилин у мікрохвильовці, духовці або на пательні. 

Попри насичений смак, новинки можна куштувати як самостійні страви або доповнити улюбленим гарніром. Авторські соуси, відбірна курятина та 1,5 години приготування — ось формула ідеального смаку нової лінійки страв від «М`ясторія».

Томлена курка в соусі азійському

До соковитого курячого стегна ідеально пасує азійський соус: насичений, ароматний і злегка пікантний. З куркою в азійському соусі приготувати ваші гастрономічні фантазії стане ще легше! Вам залишається розігріти страву зручним способом та доповнити її улюбленим гарніром.

томлена_курка_в_соусі_азійському.jpg

томлена_курка_в_соусі_карі (1).jpg

Томлена курка в соусі карі

Нові емоції, пікантні смаки та східний колорит: курка в соусі карі готова здивувати навіть досвідчених гурманів. Приємна пряність поєднується з ніжністю курятини для того, щоб ви отримали максимум приємних емоцій від щоденних страв.


Томлена курка в соусі гостро-солодкому

Чудове рішення для тих, хто цінує насичені та яскраві смаки. Соковиті гомілки ми вдало доповнили авторським соусом, в основі якого солодкий чилі та гострий червоний перець. Щоб приготувати ресторанну страву вдома не потрібно докладати зусиль — 4 хвилини та гомілки вже на вашому столі!

томлена_курка_в_соусі_гостро-солодкому.jpg

Статті та рецепти

  • Як зберігати охолоджене м`ясо вдома: безпека, терміни, заморозка
    Правильне зберігання м`яса – це запорука його безпеки, смаку й поживної цінності. Більшість людей, навіть купуючи якісне охолоджене м`ясо, припускаються елементарних помилок під час зберігання. У цій статті розповідаємо, як зберігати охолоджене м`ясо, щоб воно залишалося свіжим, безпечним і смачним.
  • Truffle steak night

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Святкове відкриття у Черкасах!

    За вікном холоднішає, але маємо новину, яка точно розпалить вашу цікавість. Тепер зігріти смакові рецептори можна в новому закладі Meat Bar від «М`ясторія» у Черкасах. Вже 1 листопада о 14:00 запрошуємо всіх охочих на святкове відкриття!