Нова «М`ясторія» — буде смачно!
Поділитися:

Нова «М`ясторія» — буде смачно!

Лівий берег — приготуватися! Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!

У меню та сама шаурма, яка вже підкорила Київ, бургери, фірмові стейки, набори для компанії, сніданки та багато іншого. Також на вас чекатимуть готові страви у форматі grab-and-go та фірмові м`ясні позиції й напівфабрикати від «М`ясторія», з якими готувати, як шеф, може кожен.

Уже 17 травня запрошуємо вас на святкове відкриття за адресою вул. Євгена Сверстюка, 6В (ЖК «Галактика»). Будемо знайомитися, дегустувати стейки на гриль-вечірці та куштувати фірмові страви. 

Адреса:

м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 6В (ЖК «Галактика»)

Початок:

17 травня о 18:00.

Переглянути меню можна за посиланням.

Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.
  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.