Печеня із яловичини з чорносливом
Поділитися:

Печеня із яловичини з чорносливом

Жаркое из говядины с черносливом.jpg


Інгредієнти:

  • Яловичина – 1 кг
  • Цибуля – 3 шт
  • Чорнослив – 150 гр
  • Соняшникова олія – 3 ст. ложки
  • Кориця – 1 ч. ложка
  • Перець (горошком) – 5 шт
  • Сіль – за смаком

Приготування: 

1. Чорнослив заздалегідь необхідно замочити, орієнтовно на 10 хвилин. Потім його добре віджати і розрізати на четвертинки. 

2. Порізати цибулю півкільцями і обсмажити на пательні з олією 5 хвилин. Пательня має бути придатною для тушкування – глибокою, з товстим дном.

3. М'ясо помити, очистити від забруднень, прожилків і сухожиль. Порізати на шматки по 4 сантиметри. Додати м'ясо на пательню, де підсмажилася цибуля. Додати сіль і горошини перцю. Яловича лопатка має тушкується на повільному вогні 15 хвилин. 

4. Додати чорнослив. Добре перемішати суміш і потім посипати корицею. Налити воду, аби вона покрила всі інгредієнти, і готувати ще 40 хвилин. 

Смачного! 

Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.