Свинячий ошийок з гарбузом
Поділитися:

Свинячий ошийок з гарбузом

Свиной ошеек с тыквой.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Миємо гарбуз, очищуємо його від насіння та волокон. Вирізаємо тільки хвостик, робимо з гарбуза горщик-каструлю.

2. Свинину також миємо, очищуємо від можливих забруднень. Нарізаємо невеликими шматками. Обсмажуємо на вершковому маслі або на будь-якій іншій олії, обирайте на свій смак. М'ясо не повинно бути повністю готовим, адже воно тушкуватиметься в духовці разом з гарбузом.

3. У гарячій воді запарюємо рис на 30 хвилин.

4. Нарізаємо моркву та болгарський перець невеликими довгими шматочками однакового розміру. Обсмажуємо овочі на добре розігрітій сковороді окремо від м’яса. Додаємо до них консервовані ананаси.

5. Перекладаємо в каструлю овочеву заправку з ананасом і м'ясо. Додаємо сіль та перець. 

6. Сирий гарбуз наповнюємо рисом і м'ясною начинкою.

7. Ставимо наш гарбузовий горщик у добре розігріту духову шафу на 2 години. Гарбуз має готуватися при температурі 200 градусів.

Фарширований гарбуз готовий, якщо його можна легко проткнути виделкою або тонким ножем. Такий гарбуз буде "їстівної каструлею", якщо Ви подасте його на святковому обіді. Його також можна нарізати часточками як кавун. Смачного!


Для приготування цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині:

Свинина "Мясторія"

Зелень


Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.