Корейка в стилі Мілано
Поділитися:

Корейка в стилі Мілано

Корейка в стиле Милано.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу корейку миємо та ретельно обсушуємо за допомогою кухонного або паперового рушника. Кожен шматок м'яса відбиваємо молотком. Шматки повинні стати тонкими, товщиною приблизно в 1 сантиметр. Занурюємо їх у просіяне борошно та трохи обтрушуємо. Так, щоб борошно дещо опало, але залишилося на шматку.

2. Пармезан натираємо на дрібній тертці, перемішуємо з сухарями. У нас вийде панірувальна суміш для обсмажування м'яса. Завдяки тому, що сир пармезан сухий і не жирний, панірування не буде з’їжджати з м’яса.

3. Яйця збиваємо виделкою, додаємо сіль.

4. Кожен шматок свинини з обох боків занурюємо в яєчну суміш, потім обвалюємо в паніровці.

5. Шматки свинячої корейки кладемо на розпечену сковороду. Кожну сторону обсмажуємо протягом 7 хвилин. Сковорода повинна бути максимально гарячою, це дозволить м'ясу моментально прийняти форму, а паніровці - зафіксуватися на ньому.

6. На велику тарілку викладаємо листя салату та овочі, а зверху кладемо свинину.

Цю ресторанну страву можна без жодних проблем приготувати вдома. Мінімум часу і сил, максимум смаку і свята без маринування. Смачного!


Для приготування цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині:

Свинина "Мясторія"

Сир Пармеджано Реджано

Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.