Яловича лопатка у духовці
Поділитися:

Яловича лопатка у духовці

Говяжья лопатка в духовке.jpeg

Інгредієнти:

Приготування: 
  1. М'ясо промити і очистити від сухожиль. Різати на шматки не потрібно, запікати необхідно великим окремим шматком. Якщо у вас є час, м'ясо можна замаринувати. Це дозволить м'ясній страві швидше приготуватися в печі. А також інтенсивніше просочитися власним соком і овочами.

  2. Розігріти пательню. По 10 хвилин відвести на обсмаження кожної сторони. 

  3. Викласти в деко для духовки нарізану цибулю і часник, лавровий листок. Овочі можна нарізувати як кубиками, так і кільцями або півкільцями. На них викласти м'ясо. Посолити і поперчити. Згори накрити щільно кришкою або фольгою. 

  4. Перший етап випікання: температура духової шафи - 200º, час 30 хвилин. 

  5. Другий етап: знизити температуру до 150º і запікати півтори години (якщо м'ясо заздалегідь було замариноване - час запікання не більше години). 

  6. Потім викласти на окрему посудину. 

У фіналі приготування м'ясо розсипається на шматочки. Його можна розділити на рвані шматки в духовці в останні 15 хвилин випікання. А можна обрізати на гарні порційні шматочки після того, як шматок м'ясної лопатки охолоне. 

Смачного!

    

Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.