Яловичина по-техаськи
Поділитися:

Яловичина по-техаськи

Інгредієнти:

  •  Яловичина –  500 гр
  •  Качан кукурудзи –  8 шт
  •  Вино червоне –  20 мл
  •  Кетчуп для шашлику –  70 гр
  •  Рослинна олія –   ​​4 ст. ложки
  •  Перець солодкий –  1 шт
  •  Свіжа зелень –  1 пучок
  •  Сіль і перець – за смаком
 Приготування:
  1.  М'ясо промити і нарізати шматками для смаження на вугіллі, як для шашлику.

  2.  Приготувати маринад. Він складається з вина, олії (2 столові ложки – половина із зазначеної кількості), кетчупу, солі і меленого перцю. Все це змішати і в цьому маринаді витримати яловичину 30 хвилин.

  3.  Промити солодкий перець, очистити від насіння.  Нарізати кубиками або часточками. Розміри перцю повинні бути приблизно, як і шматки м'яса.

  4. Нанизати на шампур по черзі – шматок яловичини, качан кукурудзи, солодкий перець. Чергувати по довжині всієї залізної шпажки.  Качани треба брати в співвідношенні з розмірами шматків яловичини.

  5.  Смажити м'ясо і кукурудзу приблизно по 15 хвилин.  Якщо м'ясо протягом цього часу не приготувалося, обсмажити довше.  Готовність м'яса слугує індикатором готовності всієї страви.

  6.  На окрему тацю викласти свіжу зелень (бажано листи кучерявого салату), зверху смажене м'ясо яловичини, качани кукурудзи і перець.  Зверху побризкати олією. Декором буде слугувати дрібно порізана зелень.

Яловичина по-техаськи подається з соусом на томатній основі.  

Смачного!

Також пропонуємо томатні соуси до яловичини по-техаський:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус Прянощі і радість ТМ Вогняр

Соус Український Кетча ТМ Руна

Статті та рецепти

  • Святкове відкриття у Черкасах!

    За вікном холоднішає, але маємо новину, яка точно розпалить вашу цікавість. Тепер зігріти смакові рецептори можна в новому закладі Meat Bar від «М`ясторія» у Черкасах. Вже 1 листопада о 14:00 запрошуємо всіх охочих на святкове відкриття!

  • Доставка преміальних стейків Україною
    Для того, щоб посмакувати стейки щойно з гриля від наших шефів, немає кращого місця ніж фірмові магазини-ресторани «М`ясторія» у Києві. Проте ви можете замовити відбірні стейки та свіжу мармурову яловичину в будь-яку точку України та приготувати улюблені страви вдома. Адже ми доставляємо сиру продукцію в охолодженому вигляді всією країною!
  • Розпочинаємо сезон барбекю!

    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного та смачного URBAN BBQ — сучасного відпочинку з м’ясом на відкритому повітрі, терасі чи просто у дворі. Замовляйте відбірне мариноване м’ясо, соковиті стейки, авторські соуси, напої та насолоджуйтеся легкою атмосферою справжнього міського барбекю!