 
                            Яловичина по-техаськи
Інгредієнти:
- Яловичина – 500 гр
- Качан кукурудзи – 8 шт
- Вино червоне – 20 мл
- Кетчуп для шашлику – 70 гр
- Рослинна олія – 4 ст. ложки
- Перець солодкий – 1 шт
- Свіжа зелень – 1 пучок
- Сіль і перець – за смаком
- 
	М'ясо промити і нарізати шматками для смаження на вугіллі, як для шашлику. 
- 
	Приготувати маринад. Він складається з вина, олії (2 столові ложки – половина із зазначеної кількості), кетчупу, солі і меленого перцю. Все це змішати і в цьому маринаді витримати яловичину 30 хвилин. 
- 
	Промити солодкий перець, очистити від насіння. Нарізати кубиками або часточками. Розміри перцю повинні бути приблизно, як і шматки м'яса. 
- 
	Нанизати на шампур по черзі – шматок яловичини, качан кукурудзи, солодкий перець. Чергувати по довжині всієї залізної шпажки. Качани треба брати в співвідношенні з розмірами шматків яловичини. 
- 
	Смажити м'ясо і кукурудзу приблизно по 15 хвилин. Якщо м'ясо протягом цього часу не приготувалося, обсмажити довше. Готовність м'яса слугує індикатором готовності всієї страви. 
- 
	На окрему тацю викласти свіжу зелень (бажано листи кучерявого салату), зверху смажене м'ясо яловичини, качани кукурудзи і перець. Зверху побризкати олією. Декором буде слугувати дрібно порізана зелень. 
Яловичина по-техаськи подається з соусом на томатній основі.
Смачного!
Також пропонуємо томатні соуси до яловичини по-техаський:
Соус Гострий томат ТМ Вогняр
Соус Прянощі і радість ТМ Вогняр
