Цитрусовий соус із медом
Поділитися:

Цитрусовий соус із медом

Інгредієнти:

  • Вершкове масло - 3 ст. л.
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт.
  • Мед - 1/3 скл.
  • Лимонний сік - 3 ст. л.
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Апельсинова цедра - 1 ст. л.
  • Апельсиновий сік - 1/2 скл.
  • Кукурудзяний крохмаль - 1-2 ст. л.
  • Сіль - за смаком

Приготування:

1. На розтопленому вершковому маслі пасеруємо цибулю до розм’якання.

2. Додаємо мед і лимонний сік, перемішуємо.

3. У тарілці змішуємо соєвий соус, подрібнену апельсинову цедру, апельсиновий фреш.

4. У сковороду висипаємо кукурудзяний крохмаль і швидко перемішуємо, щоб запобігти утворенню грудок.

5. Не перестаючи помішувати, вливаємо в сковороду апельсиново-соєву суміш.

6. Коли соус загусне, знімаємо з вогню.

Чудово поєднується зі свининою та яловичиною. Смачного!


Статті та рецепти

  • Як зберігати охолоджене м`ясо вдома: безпека, терміни, заморозка
    Правильне зберігання м`яса – це запорука його безпеки, смаку й поживної цінності. Більшість людей, навіть купуючи якісне охолоджене м`ясо, припускаються елементарних помилок під час зберігання. У цій статті розповідаємо, як зберігати охолоджене м`ясо, щоб воно залишалося свіжим, безпечним і смачним.
  • Truffle steak night

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Святкове відкриття у Черкасах!

    За вікном холоднішає, але маємо новину, яка точно розпалить вашу цікавість. Тепер зігріти смакові рецептори можна в новому закладі Meat Bar від «М`ясторія» у Черкасах. Вже 1 листопада о 14:00 запрошуємо всіх охочих на святкове відкриття!