Соус з інжиру до м’яса
Поділитися:

Соус з інжиру до м’яса

Інгредієнти:

  • Чорний інжир - 0,5 кг
  • Часник - 1 голівка
  • Червоний стручковий перець - 1 шт.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Оцет - 1 ст. л.
  • Сіль і перець - за смаком

Приготування:

1. Цілий інжир перемелюємо на м'ясорубці або беремо готовий інжировим джем.

2. Часник подрібнюємо ножем або за допомогою спеціального преса.

3. Ріжемо червоний перець чилі якомога дрібніше, додаємо сіль, цукор, чорний мелений перець і оцет.

4. Добре перемішуємо, переливаємо в скляні банки та відправляємо стерилізуватися в духову шафу на 15-20 хвилин, попередньо розігріту до 150 градусів. Соус можна протушкувати і на газовій плиті в каструлі, не накриваючи кришкою, але тоді потрібно буде його часто помішувати.

5. Соус можна зберігати і в сирому вигляді, але в холодильнику та не більше двох місяців.

Інжировий соус підходить до всіх видів м'яса та птиці. Перед подачею необхідно його підігріти. Смачного!


У нашому магазині Ви можете підібрати готові натуральні солодкі соуси з чилі:

Соус Пряність і радість ТМ Вогняр



Статті та рецепти

  • Truffle steak night

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Святкове відкриття у Черкасах!

    За вікном холоднішає, але маємо новину, яка точно розпалить вашу цікавість. Тепер зігріти смакові рецептори можна в новому закладі Meat Bar від «М`ясторія» у Черкасах. Вже 1 листопада о 14:00 запрошуємо всіх охочих на святкове відкриття!

  • Доставка преміальних стейків Україною
    Для того, щоб посмакувати стейки щойно з гриля від наших шефів, немає кращого місця ніж фірмові магазини-ресторани «М`ясторія» у Києві. Проте ви можете замовити відбірні стейки та свіжу мармурову яловичину в будь-яку точку України та приготувати улюблені страви вдома. Адже ми доставляємо сиру продукцію в охолодженому вигляді всією країною!