Соус з інжиру до м’яса
Поділитися:

Соус з інжиру до м’яса

Інгредієнти:

  • Чорний інжир - 0,5 кг
  • Часник - 1 голівка
  • Червоний стручковий перець - 1 шт.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Оцет - 1 ст. л.
  • Сіль і перець - за смаком

Приготування:

1. Цілий інжир перемелюємо на м'ясорубці або беремо готовий інжировим джем.

2. Часник подрібнюємо ножем або за допомогою спеціального преса.

3. Ріжемо червоний перець чилі якомога дрібніше, додаємо сіль, цукор, чорний мелений перець і оцет.

4. Добре перемішуємо, переливаємо в скляні банки та відправляємо стерилізуватися в духову шафу на 15-20 хвилин, попередньо розігріту до 150 градусів. Соус можна протушкувати і на газовій плиті в каструлі, не накриваючи кришкою, але тоді потрібно буде його часто помішувати.

5. Соус можна зберігати і в сирому вигляді, але в холодильнику та не більше двох місяців.

Інжировий соус підходить до всіх видів м'яса та птиці. Перед подачею необхідно його підігріти. Смачного!


У нашому магазині Ви можете підібрати готові натуральні солодкі соуси з чилі:

Соус Пряність і радість ТМ Вогняр



Статті та рецепти

  • Розпочинаємо сезон барбекю!

    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного та смачного URBAN BBQ — сучасного відпочинку з м’ясом на відкритому повітрі, терасі чи просто у дворі. Замовляйте відбірне мариноване м’ясо, соковиті стейки, авторські соуси, напої та насолоджуйтеся легкою атмосферою справжнього міського барбекю!

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.