
Гострий томатний соус
Інгредієнти:
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Лук червоний - 1 шт
- Зіра - 0,5 ч. Ложки
- Перець табаско - 1/3 стручка
- Хабанеро - 1/3 стручка
- Часник - 1-2 зубчики
- Томатна паста - 5 ст. ложок
- Оцет - 2 ч. Ложки
- Вода - 50 мл
- Перець білий мелений - за смаком
- Сіль за смаком
Приготування:
1. У сотейнику підігріваємо оливкова олія і обсмажуємо в ньому цибулю до золотистого кольору.
2. Дрібно подрібнюємо перці, ріжемо тонкими кільцями зубчики часнику і також відправляємо в сотейник.
3. Слідом за перцем і часником відправляємо до загальної маси томатну пасту, оцет і воду.
4. Варимо до загустіння.
5. Коли соус трохи охолоне, додаємо зіру, білий перець, воду і збиваємо все блендером в однорідну масу.
Зберігати соус можна не більше 10 днів при температурі не вище 10 градусів. Подавати до смаженого м'яса. Смачного!
У нашому магазині Ви можете замовити готові гострі томатні соуси:
Соус Гострий томат ТМ Вогняр
Соус Прянощі і радість ТМ Вогняр