Гострий томатний соус
Поділитися:

Гострий томатний соус

Острый томатный соус.jpg

Інгредієнти:

  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Лук червоний - 1 шт
  • Зіра - 0,5 ч. Ложки
  • Перець табаско - 1/3 стручка
  • Хабанеро - 1/3 стручка
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Томатна паста - 5 ст. ложок
  • Оцет - 2 ч. Ложки
  • Вода - 50 мл
  • Перець білий мелений - за смаком
  • Сіль за смаком

 Приготування:

1. У сотейнику підігріваємо оливкова олія і обсмажуємо в ньому цибулю до золотистого кольору.

2. Дрібно подрібнюємо перці, ріжемо тонкими кільцями зубчики часнику і також відправляємо в сотейник.

3. Слідом за перцем і часником відправляємо до загальної маси томатну пасту, оцет і воду.

4. Варимо до загустіння.

5. Коли соус трохи охолоне, додаємо зіру, білий перець, воду і збиваємо все блендером в однорідну масу.

Зберігати соус можна не більше 10 днів при температурі не вище 10 градусів. Подавати до смаженого м'яса. Смачного!


У нашому магазині Ви можете замовити готові гострі томатні соуси:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус Сацебелі ТМ Руна

Соус Прянощі і радість ТМ Вогняр


Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.