Медово-гірчичний соус
Поділитися:

Медово-гірчичний соус

Інгредієнти:

  • Мед - 2 cт. л.
  • Лимонний сік - 1 cт. л.
  • Гірчиця - 2 cт. л.
  • Часник - 1 зубчик

Приготування:

1. Беремо ємність для соусу об'ємом не менше 200 мл, інакше змішувати соус буде незручно.

2. У зручний соусник наливаємо мед. Для кращого результату використовуйте свіжий натуральний мед будь-якого сорту. Також можна змішати декілька сортів меду - це зробить смак соусу більш насиченим.

3. До меду додаємо лимонний сік і гірчицю, перемішуємо. Використовуйте французьку гірчицю, але як альтернативу можна використовувати звичайну гірчицю або гірчичний порошок.

4. Подрібнений часник додаємо до меду з соком. Ретельно перемішуємо або збиваємо блендером.


Завдяки цьому соусу Ваші м’ясні страви будуть ще більш ароматними. Смачного!


Також Ви можете замовити готові соуси на основі меду та гірчиці:

Соус натуральний гірчичний зі шматочками маринованої цибулі

Соус натуральний гірчичний гострий

Соус натуральний гірчично-медовий

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.