"Літні" баранячі реберця
Поділитися:

"Літні" баранячі реберця

«Летние» бараньи ребрышки.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Готуємо маринад. Видавлюємо сік часнику і подрібнюємо зелень, далі все складаємо у велике широке блюдо або каструлю.

  2. Змішуємо вино та сік граната, і разом зі спеціями виливаємо в наше блюдо

  3. Баранячі ребра обережно розрізаємо на 2-3 ребра, і кладемо в наш маринад.

  4. На великому вогні, смажимо м'ясо близько 15 хвилин, перевертаючи.

Якщо у Вас немає можливості використовувати гранатовий сік, тоді можете замінити його червоним вином. Реберця готові. Подавайте їх з лавашем і соусом. Смачного!


Прекрасним доповненням до цієї страви стануть соуси на основі граната і червоного вина:

Соус Наршараб

Соус натуральний з порічок та соку граната


Статті та рецепти

  • Truffle steak night

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Святкове відкриття у Черкасах!

    За вікном холоднішає, але маємо новину, яка точно розпалить вашу цікавість. Тепер зігріти смакові рецептори можна в новому закладі Meat Bar від «М`ясторія» у Черкасах. Вже 1 листопада о 14:00 запрошуємо всіх охочих на святкове відкриття!

  • Доставка преміальних стейків Україною
    Для того, щоб посмакувати стейки щойно з гриля від наших шефів, немає кращого місця ніж фірмові магазини-ресторани «М`ясторія» у Києві. Проте ви можете замовити відбірні стейки та свіжу мармурову яловичину в будь-яку точку України та приготувати улюблені страви вдома. Адже ми доставляємо сиру продукцію в охолодженому вигляді всією країною!