"Літні" баранячі реберця
Поділитися:

"Літні" баранячі реберця

«Летние» бараньи ребрышки.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Готуємо маринад. Видавлюємо сік часнику і подрібнюємо зелень, далі все складаємо у велике широке блюдо або каструлю.

  2. Змішуємо вино та сік граната, і разом зі спеціями виливаємо в наше блюдо

  3. Баранячі ребра обережно розрізаємо на 2-3 ребра, і кладемо в наш маринад.

  4. На великому вогні, смажимо м'ясо близько 15 хвилин, перевертаючи.

Якщо у Вас немає можливості використовувати гранатовий сік, тоді можете замінити його червоним вином. Реберця готові. Подавайте їх з лавашем і соусом. Смачного!


Прекрасним доповненням до цієї страви стануть соуси на основі граната і червоного вина:

Соус Наршараб

Соус натуральний з порічок та соку граната


Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.