Італійський томатний соус
Поділитися:

Італійський томатний соус

Інгредієнти:

  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Часник - 3 зубчики
  • Червона цибуля - 1 шт.
  • Консервовані томати - 800 г
  • Орегано - 1 ст. л.
  • Свіжі томати - 4 шт.
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль і перець - за смаком

Приготування:

1. Цибулю чистимо та нарізаємо дрібними кубиками. Обсмажуємо цибулю на оливковій олії 5-7 хвилин, щоб вона трохи змінила колір і розм’якла.

2. У сковороду з цибулею додаємо подрібнений часник, сіль і перець.

3. Очищуємо від шкірки свіжі томати, дрібно їх нарізаємо, відправляємо на сковороду до цибулі і часнику, перемішуємо. Порада: щоб легко зняти шкірку з помідорів, кладемо їх в окріп, а потім обливаємо холодною водою.

4. Додаємо орегано, консервовані помідори без шкірки (знімати шкірку з консервованих помідорів зовсім не складно), томатну пасту та цукор.

5. Тушкуємо протягом 15-20 хвилин.

6. Коли соус перетвориться на однорідну масу, а вся вода випарується — соус буде готовий до вживання.

Подаємо до смаженого м'яса, пасти або лазаньї. Смачного!

Також Ви можете вибрати готовий томатний соус у нашому магазині:

Соус Український Кетча ТМ Руна

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.