Новинки від «М`ясторія»: лінійка easy-to-cook
Поділитися:

Новинки від «М`ясторія»: лінійка easy-to-cook

«М`ясторія» презентує лінійку готових страв — easy-to-cook!  Відбірні інгредієнти, авторські рецепти, збалансовані смаки. Easy-to-cook — це ідеальний вибір для тих, хто цінує свій час і бажає готувати ресторанні страви вдома за лічені хвилини!

Кожна страва нової лінійки вже готова до вживання і становить собою готове рішення з вишуканим смаком. Усе, що необхідно зробити, це розігріти страви протягом кількох хвилин зручним способом: у мікрохвильовці, духовій шафі чи на грилі. 

Після цього доповніть їх гарніром і додатковими інгредієнтами або куштуйте як самостійну страву. Завдяки універсальним соусам і класичним рецептам лінійка easy-to-cook стане справжньою знахідкою для кожного, хто бажає готувати смачні домашні страви, але не має на це часу.

Лінійка страв easy-to-cook

Мітболи Шведські

Шведські мітболи з відбірної яловичини та свинини стануть знайомою і водночас новою стравою на кожен день. Десятки варіацій подачі, гарнірів та соусів перетворять їх на універсальну страву, яка пасуватиме до будь-якої нагоди та гастрономічного настрою.

мітболи_шведські.jpg

мітболи_ббк.jpg

Мітболи в соусі BBQ

Відкрити, підсмажити 2-4 хвилини й доповнити гарніром — хіба поживний і смачний обід можна приготувати легше? Мітболи в соусі BBQ гарантовано стануть улюбленою стравою для всієї родини, а також подарують заряд енергії та користі на весь день.


М'ясні палички з сиром

Соковиті м`ясні палички з курятини й свинини у поєднанні з тягучим сиром чудово поєднуються з різноманітними гарнірами. Ця страва виручить, коли потрібно приготувати смачну домашню вечерю, яку оцінять навіть гурмани.

м’ясні палички_з_сиром.jpg

м’ясні палички_теріякі.jpg

М`ясні палички в соусі Теріякі

Злегка пікантні, ароматні й соковиті м`ясні палички в азійському стилі стануть чудовим варіантом швидкого обіду чи вечері. Соус Теріякі вигідно підкреслює смак відбірної яловичини і дарує додаткову гастрономічну насолоду.


Курка для шаурми

Приготувати шаурму ще не було так просто. Для цього достатньо розігріти соковиту курятину і за принципом конструктора додати інші інгредієнти: свіжі й мариновані овочі, соуси та спеції. Швидко, зручно і корисно!

курка_для_шаурми.jpg

яловичина для шаурми.jpg

Яловичина для шаурми

Соковита і ніжна томлена яловичина стане бездоганним доповненням до будь-якої шаурми. Вона вдало поєднується з додатковими інгредієнтами та вимагає всього кілька хвилин для розігріву. Завдяки цьому можна створити власний ідеальний рецепт до свого смаку!


Люля-кебаб для шаурми

Соковита й оригінальна шаурма вимагає особливого основного інгредієнта! Тут безпрограшним варіантом стане люля-кебаб. Уже готовий і обсмажений до золотистості люля-кебаб із баранини зможе приємно здивувати поціновувачів м`ясних страв.

люля-кебаб_для_шаурми.jpg

Статті та рецепти

  • Нове відкриття: Meat Bar від «М`ясторія»
    Зустрічайте ще одне смачне місце, де можна скуштувати бургери, шаурму, м`ясні страви, набори для компаній та стейки. Заклад розташувався на фуд-корті ТРЦ Piramida.
  • Національний кешбек в «М`ясторія»
    «М`ясторія» долучається до національного кешбеку! Тепер підтримувати українських виробників і купувати улюблені товари стало ще зручніше та вигідніше. Обирайте найпопулярніші страви в «М`ясторія» і отримуйте кешбек 10% з кожної покупки!
  • Відкриття на Олімпійській!
    Бути в центрі, бути в ритмі міста, бути в епіцентрі смаку! Тепер це ще легше з «Мʼясторією» у форматі Meat Bar на Олімпійській!