Національний кешбек в «М`ясторія»
Поділитися:

Національний кешбек в «М`ясторія»

«М`ясторія» долучається до національного кешбеку! Тепер підтримувати українських виробників і купувати улюблені товари стало ще зручніше та вигідніше. Обирайте найпопулярніші страви в «М`ясторія» і отримуйте кешбек 10% з кожної покупки!

Усе, що потрібно зробити:

  • оформити картку в мобільному банку або в найближчому відділенні;
  • в застосунку ДІЯ обрати послугу «Національний кешбек»;
  • сплатити карткою за товари й отримати кешбек.

Накопичуйте до 3000 грн щомісяця й витрачайте кошти на відвідування закладів громадського харчування, кінотеатри, медичні послуги, транспорт, благодійність та багато іншого!

У «М`ясторія» ви вже маєте можливість придбати й отримати кешбек на всі фірмові напівфабрикати, біфштекси Shock Freeze, томлену продукцію, паштети, тушкованки, намазки й список продовжує розширюватися.

Переглянути детальні умови можна на madeinukraine.gov.ua. Смакуйте, підтримуйте українське і насолоджуйтеся додатковою вигодою!

Статті та рецепти

  • Нове відкриття: Meat Bar від «М`ясторія»
    Зустрічайте ще одне смачне місце, де можна скуштувати бургери, шаурму, м`ясні страви, набори для компаній та стейки. Заклад розташувався на фуд-корті ТРЦ Piramida.
  • Відкриття на Олімпійській!
    Бути в центрі, бути в ритмі міста, бути в епіцентрі смаку! Тепер це ще легше з «Мʼясторією» у форматі Meat Bar на Олімпійській!
  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!