Національний кешбек в «М`ясторія»
Поділитися:

Національний кешбек в «М`ясторія»

«М`ясторія» долучається до національного кешбеку! Тепер підтримувати українських виробників і купувати улюблені товари стало ще зручніше та вигідніше. Обирайте найпопулярніші страви в «М`ясторія» і отримуйте кешбек 10% з кожної покупки!

Усе, що потрібно зробити:

  • оформити картку в мобільному банку або в найближчому відділенні;
  • в застосунку ДІЯ обрати послугу «Національний кешбек»;
  • сплатити карткою за товари й отримати кешбек.

Накопичуйте до 3000 грн щомісяця й витрачайте кошти на відвідування закладів громадського харчування, кінотеатри, медичні послуги, транспорт, благодійність та багато іншого!

У «М`ясторія» ви вже маєте можливість придбати й отримати кешбек на всі фірмові напівфабрикати, біфштекси Shock Freeze, томлену продукцію, паштети, тушкованки, намазки й список продовжує розширюватися.

Переглянути детальні умови можна на madeinukraine.gov.ua. Смакуйте, підтримуйте українське і насолоджуйтеся додатковою вигодою!

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.