- – В регіони, де не поновила роботу «Нова Пошта» та ведуться активні бойові дії, доставка тимчасово не здійснюється.
 - – Мінімальна сума замовлення – 1500 грн. При замовленні на суму до 3000 грн вартість доставки – 260 грн. Якщо сума перевищує 3000 грн – доставка безкоштовна.
 - – Доставка по Україні здійснюється після 100% передплати.
 - – До вартості доставки входить термобокс із холодоагентом, щоб ви гарантовано отримали свіжу продукцію.
 - – Товар відправляємо після 100% передплати цього ж дня, якщо ваше замовлення підтверджене та оплачене до 13:00.
 - – Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагенту.
 - – Доставка продукції по Україні здійснюється тільки в сирому вигляді.
 - – До замовлень на суму понад 6000 грн додається термосумка у подарунок.
 
Стейк Ті-боун витриманий - М'ясторія
                | Зберігання | Від 1 до +3 С | |
| Рекомендації | Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare | |
| Середня вага | 1.2 | |
| Витримка | Волога | |
| Мармуровість | Choice або Prime | |
| Виробник | Україна | |
| Порода | Симментал | 
| Жири (на 100 г) | 3.1 | |
| Білки (на 100 г) | 20.1 | |
| Калорійність (на 100 г) | 108.3 | 
| Жири (1 порц.) | 31 | |
| Білки (1 порц.) | 201 | |
| Калорійність (1 порц.) | 1083 | 
- 
                            Дізнатись більше про доставку >>
 - 
                            Дізнатись більше про доставку >>
- – Вартість доставки: 100 грн.
 - – Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
 - – При замовленні на суму від 1200 грн доставка безкоштовна.
 - – Термін доставки по Києву – 60-90 хвилин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, зроблені після 21:00, доставляються наступного дня.
 - – Термін доставки може бути збільшено, залежно від завантаженості доріг та рівня безпеки у місті.
 - – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
 
Доставка з магазинів-ресторанів по Києву:
– М`ясторія на Оболоні
– М`ясторія на Позняках
– М`ясторія на Солом`янці
– М`ясторія на Теремках
– М`ясторія на Софіївській Борщагівці
– М`ясторія на Голосіївській
 - 
                            Дізнатись більше про доставку >>
Адреси магазинів, що працюють:
– вул. А. Ахматової, 22 (Позняки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– просп. просп. Володимира Івасюка, 8 (колишній просп. Героїв Сталінграда) (Оболонь): 10:00 – 22:00 (магазин), 12:00 – 22:00 (ресторан) (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Степана Рудницького, 3/7 (колишня вул. Академіка Вільямса) (Теремки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Мокра, 20А (колишня вул. Кудряшова) (Солом'янка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Соборна, 140А (Софіївська Борщагівка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
просп. Голосіївський, 58-А (Голосіївська): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
Ви можете отримати ваше замовлення в зручний для вас час.
 - 
                            Дізнатись більше про доставку >>
- – Вартість доставки: за тарифами Uklon, за рахунок гостя.
 - – Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
 - – На замовлення від 4000 грн – безкоштовна доставка службою таксі Uklon.
 - – Термін доставки до передмістя Києва – від 1 до 3 годин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, оформлені після 21:00, доставляються наступного дня.
 - – Зону доставки можна переглянути на карті.
 - – Доставка відбувається за умови повної оплати замовлення.
 - – Час доставки може бути збільшено, враховуючи завантаженість доріг та рівень безпеки у місті.
 - – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
 
 
Опис
 Стейк Ті-боун витриманий
 Стейк Ті-боун отримав свою назву завдяки Т-подібній кістці (T-bone), яка розділяє в цьому стейку два види м`яса: соковитий Стриплойн і ніжний Філе Міньйон. На відміну від стейка Портерхаус, кількість вирізки в цьому стейку менше, що пояснюється тим, що Ті-боун відрізається від відрубу ближче до голови тварини. Та й розмір Ті-боуна дещо скромніший за легендарний Портерхаус. При цьому кістка забезпечує неповторний аромат, а високий ступінь мармуровості подарує вам соковитий, насичений і ніжний смак двох неймовірно популярних видів м`яса, які об`єднані в стейку Ті-боун. 
 Ті-боун стейк відрізається від тонкого краю (Short Loin). Тому ви отримуєте ароматне соковите м`ясо з чудове текстурою. 
 Яловичина для цього стейка витримувалася вологим способом для збільшення ніжності м`яса. 
 Рекомендований ступінь просмаження від Medium Rare до Medium. Це забезпечить оптимальне просмаження м`яса по обидва боки від кістки. 
 
Відгуки
Залишити відгук
Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук
                    М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву
Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:
	 1) Яловичина
	2) Свинина
	3) Курятина
	4) Кролятина
	5) Качине м'ясо
	І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.



                                        
добрый день! пытался в процессе готовки добавить в сковороду сливочное масло, чтобы обжарить стейк с чесноком и розмарином… масло и чеснок сгорели мгновенно(( подскажите пожалуйста что я сделал не так? или обычное сливочное масло не подойдет для этих целей?
Здравствуйте, Павел! Спасибо за ваше внимание к сети «Мястория». Для этих целей лучше использовать топленое масло. Или же класть сливочное масло в самом конце, за 1–2 минуты до окончания приготовления. Жарить изначально на сливочном, используя высокую температуру, не рекомендуется.