Стейк Портерхаус Абердин Dry-aged beef | M'ясторiя

Стейк Портерхаус Абердин Dry-aged beef - М'ясторія

Ціна: 120 грн/100г
Виробник М'ясторія
Порода Абердин-ангус
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.9 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Від Medium Rare
Ціна: 120 грн/100г
1шт
Сума: 1 080 грн
1 080 грн
Виробник М'ясторія
Порода Абердин-ангус
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.9 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Від Medium Rare
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найблищого магазину (замовлення від 350 грн)

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Стейк Портерхаус Абердин Dry-aged beef


Стейк Портерхаус - це класичний преміальний стейк. Він є одним з найсоковитіших стейків, що забезпечується кісткою, яка розділяє два види мармурових стейків: насичений ароматний Стриплойн і неповторний ніжний Філе Міньйон. 
Стейк Портерхаус також часто називають королівським стейком, бо за вагою та розміром він виходить дуже значним, адже готується з найширшої частини відрубу. 
Рекомендований ступінь просмаження від Medium Rare до Medium. Також варто враховувати, що частина Стриплойна готується швидше, таким чином, Ви зможете скуштувати одразу два види просмаження в одній страві: Філе Міньйон - Medium Rare, і Medium для частини Стриплойна. При цьому м'ясо буде ніжним і дуже соковитим по обидва боки від Т-подібної кістки. 
Портерхаус стейк – це зріз на перетині поперекової частини (Sirloin) та тонкого краю (Short Loin). Завдяки цьому Ви отримуєте ароматне соковите м'ясо з чудовою текстурою.
Для цього стейка використовується яловичина породи Абердин-Ангус, одна з найпопулярніших м'ясних порід у світі для преміальних стейків. 
Яловичина витримувалася камері з гімалайською сіллю для збільшення насиченості смаку м’яса.

Відгуки Залишити відгук

Для нас важливі ваші відгуки. Станьте першим!

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук