Паштет з яловичої печінки | M'ясторiя

Паштет з яловичої печінки - М'ясторія

Ціна: 120 грн/шт
Виробник М'ясторія
Вид м'яса Яловичина
Зберігання От 1 до +3 С
Маса нетто 180 г.
Ціна: 120 грн/шт
Сума: 120 грн
120 грн
Виробник М'ясторія
Вид м'яса Яловичина
Зберігання От 1 до +3 С
Маса нетто 180 г.
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найблищого магазину (замовлення від 350 грн)

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Паштет з яловичої печінки

смачний і корисний паштет використовується для приготування закусок, як начинка для млинців і пиріжків, а також приготування бутербродів. Ним фарширують варені курячі яйця, помідори.

Яловича печінка - це дуже корисний субпродукт. Печінка містить вітаміни групи B, К, E, А, D і С. Проте головна перевага печінки це високий вміст різноманітних макро- та мікроелементів: кальцій, мідь, магній, калій, фосфор, цинк, і, ясна річ, залізо у величезній кількості.


Склад:
Печінка яловича, морква, цибуля, вершкове масло, соєвий соус, кориця, сіль, перець чорний горошок,
лавровий лист.
 
100 грамів паштету містять:
  • Калорії: 177 ккал.
  • Білки: 18,1 г.
  • Жири: 11,1 г.
  • Вуглеводи: 7 г.
Термін придатності: 
  • 2 місяці з дати виробництва (за умови зберігання за t ° + 2 + 4 ° С).
Термін придатності після відкриття:
  • 5 днів (за умови зберігання за t ° + 2 + 4 ° С).
Маса нетто: 180 г


Відгуки Залишити відгук

Для нас важливі ваші відгуки. Станьте першим!

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують

Чері на грилі

Ціна: 86 грн/100г

Стейк Ті-боун гриль

Ціна: 142 грн/100г

Чіабата пшенично-житня

Ціна: 36 грн/шт