Новинки від «М`ясторія»: лінійка ready-to-eat
«М`ясторія» презентує лінійку готових страв — ready-to-eat! Відбірні інгредієнти, авторські рецепти, збалансовані смаки.
Ready-to-eat — це ідеальний вибір для тих, хто цінує свій час і бажає готувати ресторанні страви вдома за лічені хвилини!
Кожна страва нової лінійки вже готова до вживання і становить собою готове рішення з вишуканим смаком. Усе, що необхідно зробити, це розігріти страви протягом кількох хвилин зручним способом: у мікрохвильовці, духовій шафі чи на грилі.
Після цього доповніть їх гарніром і додатковими інгредієнтами або куштуйте як самостійну страву. Завдяки універсальним соусам і класичним рецептам лінійка ready-to-eat стане справжньою знахідкою для кожного, хто бажає готувати смачні домашні страви, але не має на це часу.
Лінійка страв ready-to-eat
Шведські мітболи з відбірної яловичини та свинини стануть знайомою і водночас новою стравою на кожен день. Десятки варіацій подачі, гарнірів та соусів перетворять їх на універсальну страву, яка пасуватиме до будь-якої нагоди та гастрономічного настрою. |
|
|
Відкрити, підсмажити 2-4 хвилини й доповнити гарніром — хіба поживний і смачний обід можна приготувати легше? Мітболи в соусі BBQ гарантовано стануть улюбленою стравою для всієї родини, а також подарують заряд енергії та користі на весь день. |
Соковиті м`ясні палички з курятини й свинини у поєднанні з тягучим сиром чудово поєднуються з різноманітними гарнірами. Ця страва виручить, коли потрібно приготувати смачну домашню вечерю, яку оцінять навіть гурмани. |
|
|
М`ясні палички в соусі Теріякі Злегка пікантні, ароматні й соковиті м`ясні палички в азійському стилі стануть чудовим варіантом швидкого обіду чи вечері. Соус Теріякі вигідно підкреслює смак відбірної яловичини і дарує додаткову гастрономічну насолоду. |
Приготувати шаурму ще не було так просто. Для цього достатньо розігріти соковиту курятину і за принципом конструктора додати інші інгредієнти: свіжі й мариновані овочі, соуси та спеції. Швидко, зручно і корисно! |
|
|
Соковита і ніжна томлена яловичина стане бездоганним доповненням до будь-якої шаурми. Вона вдало поєднується з додатковими інгредієнтами та вимагає всього кілька хвилин для розігріву. Завдяки цьому можна створити власний ідеальний рецепт до свого смаку! |
Соковита й оригінальна шаурма вимагає особливого основного інгредієнта! Тут безпрограшним варіантом стане люля-кебаб. Уже готовий і обсмажений до золотистості люля-кебаб із баранини зможе приємно здивувати поціновувачів м`ясних страв. |
|