Опис
Лазанья Болоньєзе (напівфабрикат)
Виготовлена за класичним Італійським рецептомУмови зберігання та строк придатності:
- при температурі 0-4°C - 96 годин;
- при температурі мінус 18-24°C - 30 днів.
Приготування:
- Охолоджений продукт: З упаковки знімаємо верхню кришку, і поміщаємо в розігріту до t +150-170°C духову шафу, на 10-15 хвилин.
- Заморожений продукт: ставимо на ніч у холодильник для розморожування, потім з упаковки знімаємо верхню кришку, і поміщаємо в розігріту до t +150-170°C духову шафу на 10-15 хвилин.
Склад: молоко 24%, сир Моцарела 2,6%, яловичина вищого ґатунку 12%, свинина вищого сорту 12%, томати у власному соку 8,6%, макарони твердих сортів пшениці 8,1%, сир Пармезан 4,4%, селера 3,7%, морква 3,7%, цибуля ріпчаста 3,7%, вершки 3,3%, масло рослинне 3,2%, вино біле 2,9%, масло вершкове 2,6%, вино червоне 2%, борошно вищого ґатунку 1,7% томатна паста 1,3%, суміш перців, часник, чебрець свіжий, базилік зелений, петрушка, кріп, цукор, горіх мускатний.