Фірмовий салат Олів`є - М'ясторія

Є в наявності
Виробник
М'ясторія
Зберігання
От 1 до +3 С
Вага порції
820 г.
Спосіб доставки:

Опис

Фірмовий салат Олів`є (820 г)

Класичний салат, популярний на просторах СНД. Салат названий на честь кухаря Люсьєна Олів`є, який працював у Москві на початку 1860-х років в ресторані французької кухні «Ермітаж».

Готовий до вживання. Потрібно лише перемішати з майонезом (приготований за класичним домашнім рецептом), який йде в комплекті.

Склад:
  • Яйце курки
  • Морква відварна
  • Картопля відварна
  • Огірки мариновані
  • Майонез домашній
  • Горошок зелений
  • Філе курки відварне
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
Продається в скляній банці 900 мл. В комплекті 2 соусника з домашнім майонезом.

Відгуки

5
2 відгуки
  • Сергей

    05.01.2021
  • Анна

    Очень вкусный, лучший оливье, который пробовала.

    02.01.2021
    М`ЯСТОРІЯ

    Спасибо, Анна!

    13.01.2021

Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Популярні товари категорії До новорічного столу

Статті та рецепти

  • Ідеальний стейк на сковороді
    Навіть якщо у вас немає духовки та сковорідки-гриль, завжди можна підсмажити стейк на звичайній сковорідці! М`ясторія ділиться простими порадами про те, як приготувати соковитий стейк удома на плиті.
  • Стейк у духовці: поради та переваги
    Стейк із духовки - це легко, смачно та корисно! «М`ясторія» розповідає про приготування стейків у духовці: від підготовки до рецептів та порад.
  • Чат-бот «М`ясторії»: як замовити нашу продукцію в Телеграмі
    У М`ясторії зявився чат-бот - дізнайтесь, як замовити доставку в Телеграмі!
alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.