Корисне про м'ясо

Категорії
Котлета по-київськи: смак традицій
Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
СезON барбекю в «М`ясторія»!
«М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
Страва з вогником: чилі кон карне
Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!
Майстерня смаку: як приготувати справжні равіолі
Якщо ви колись були в Італії і не спробували равіолі — вважайте, що ви не були в Італії. Але вирушити в гастрономічну подорож можна навіть на домашній кухні, спробувавши класичний рецепт італійських равіолі.
Курячі стегна: страви, які закохують
Курячі стегна — це база, у всіх сенсах. Завдяки ніжному смаку вони ідеально поєднується з різноманітними соусами й маринадами, чудово смакують з будь-яким гарніром, а завдяки кісточці, яка дарує птиці соковитість, стануть смачною й доступною основою для багатьох страв.
Масниця у «М`ясторія»
Ми вже готові до Масниці, а ви? «М`ясторія» потурбувалася, щоб ви могли насолоджуватися млинцями з різноманітними начинками у наших магазинах-ресторанах чи мали змогу приготувати страву вдома за кілька хвилин.
Справжній суперфуд: як приготувати яловичу печінку
Яловича печінка є одним з найцінніших продуктів харчування, який доступний кожному. Вона — джерело корисних елементів для організму. А ще яловича печінка може стати смачним доповненням до вашого столу, якщо уміти її правильно приготувати.
Фестиваль смаку: три рецепти з томленим м`ясом
Якщо ви звикли куштувати томлене м`ясо від «М`ясторія» виключно як окрему страву в компанії гарніру та овочів, ми готові вас здивувати! Томлене м`ясо — це універсальна страва, яка чудово поєднується з іншими інгредієнтами.