Новорічний стіл: готові страви від «М`ясторії»
Поділитися:

Новорічний стіл: готові страви від «М`ясторії»

Зимові свята наближаються і це означає, що саме час почати планувати. Серед інших приготувань, прикрашання ялинки та придбання подарунків завжди постає питання: що приготувати на святковий стіл? З одного боку, хочеться порадувати найрідніших смачними і оригінальними стравами, а з іншого — присвятити більше часу спілкуванню з близькими.

Буженина, салати, ковбаси, холодець… Багато страв уже стали символом зимових свят, а їх приготування — цінною сімейною традицією. Водночас, більшість популярних новорічних страв вимагають тривалого процесу приготування. Для прикладу, лише на буженину потрібно виділити 1,5-2 дні: замаринувати, запекти, а тоді ще й залишити відпочити протягом 10-12 годин.

Є й інший варіант, який потребує значно менше зусиль — замовити готові страви на святковий стіл. Пропонуємо розглянути усі плюси і мінуси такого рішення.

Святкові страви: готувати чи замовити?

Існує стереотип, що для затишного домашнього святкування усі страви на столі мають бути приготовані власноруч. Проте сьогодні як ніколи важливо проводити час з родиною і насолоджуватися кожним моментом спілкування. Тому на допомогу господиням приходить готова продукція. 

новорічний стіл2.jpg

Серед очевидних переваг готових страв — економія часу. Години чи дні, витрачені на кухні, можна присвятити сім`ї, прикрашанню оселі чи активному відпочинку. У результаті у вас залишиться більше сил та настрою на святковий вечір або новорічну ніч, а спогади про цей день будуть насиченими та яскравими.

Крім того, рецепти новорічних страв з ресторанів перевірені роками й сотнями сімей, які щороку обирають саме їх для своїх найважливіших подій. Спеціальні технології приготування, оригінальні складові й швидка доставка часто грають відіграють вирішальну роль у тому, щоб відмовитися від приготування кулінарних шедеврів власноруч.

новорічний стіл1.jpg

Разом з тим, замовлення готових страв інколи може нести певні ризики. Тому радимо надавати перевагу перевіреним закладам, які використовують виключно свіжу продукцію. Завчасно дізнайтеся умови передзамовлення і доставки в святковий період, а також наявність спеціального меню з вашими улюбленими стравами.

Новорічні страви від «М`ясторії»

Протягом семи років у «М`ясторії» з`явилася традиція — дарувати нашим гостям свято і можливість насолодитися важливими моментами з родиною. Серед багатьох страв святкового меню ви знайдете добре знайомі салати, закуски, запечене м`ясо та готові набори.

1. Салати. Улюблені та популярні салати ще ніколи не було так легко приготувати. Просто додайте соуси, які йдуть в наборі, ретельно перемішайте та перекладіть до сервірувального посуду. 

Салат Винегрет (1).jpg

2. Запечене м`ясо. Відбірна свинина, маринована в авторському соусі, який вигідно підкреслює смак основного інгредієнта. Ніжні, соковиті, у міру жирні страви чудового пасують до новорічних свят.

Буженина (2).jpg

3. Запечена птиця. Легкі, але ситні страви з птиці, витримані в маринаді та запечені до золотистої скоринки з легкістю подарують святковий настрій й перетворять будь-який стіл на справжній бенкет.

Качка запечена-03 (1).jpg

4. Ковбаса. Важко уявити Різдво без традиційної української страви — домашньої ковбаси. Ароматна, соковита та в міру пряна. Ця страва подарує теплі спогади про дитинство й занурить в затишну сімейну атмосферу.

Ковбаса домашня печена-01.jpg

5. Холодець. Авторський, наваристий і смачний холодець. В основі страви — свіже м`ясне асорті з курки, свинини та яловичини, а також густий, насичений м`ясний бульйон, відварений на кістках dry-aged. У комплекті до холодця іде класичний соус, приготований з хрону та буряка.

холодец (3).jpg

Бенкет з доставкою: готові бокси від «М`ясторії»

Святкові бокси від «М`ясторії» створені для тих, хто цінує свій час, але планує влаштувати повноцінне святкування у себе вдома. Усе, що знадобиться для компанії, уже входить до наборів. Розігрійте м`ясні страви, викладіть на красивий посуд і подавайте на стіл — мінімум зусиль для розкішної вечері.

«М`ясторія» підготувала 4 види боксів на будь-який смак:

1. Бокс «Новорічний». Повноцінний бенкет для компанії з 6-8 осіб. До нього входить: ошийок запечений, ковбаса домашня, сало по-угорськи; буженина запечена, олів`є, курча святкове запечене, холодець, яловича шия в соусі BBQ, паштет з м`яса кроля,  розмарин, томати чері та часник. Також бокс містить два види соусів: домашній майонез для салату, хрін до холодцю.

Новорічний бокс-01.jpg

2. Бокс «Новорічний міні». Чудовий вибір для компанії з 2-4 осіб. У його складі: ошийок запечений, сало по-угорськи; ковбаса домашня, паштет з м`яса кроля, олів`є, холодець, розмарин, томати чері та часник. Соуси в наборі: домашній майонез для салату, хрін до холодцю.

Бокс новорічний міні-01 (2).jpg

3. Бокс «Подарунковий». Набір створено, щоб ви могли порадувати близьких чи друзів і подарувати свято в смачному форматі. У складі боксу: вино ігристе Amori, томлена шия з мармурової яловичини з соусом Барбекю, Хамон, сир Гауда Старий Амстердам Reserve, сир Камамбер ТМ «Kaserei», соус Ягідний ТМ М’ясторія, паштет з м`яса птиці, хлібці житні з гарбузом ТМ «Жорнова», цукерки вишня в чорному шоколаді без цукру ТМ «Korusni», шоколад Солона Карамель ТМ «Спелл».

Подарунковий бокс-01.jpg

4. Бокс «Фірмовий». До набору увійшли найпопулярніші фірмові страви, які прикрасять ваш стіл: котлети курячі з моцарелою, котлети з лісовими грибами та трюфелем у вершках, лазанья Болоньєзе, паштет з м`яса птиці, паштет з яловичої печінки, тушонка зі свинини, тушонка з телятини, томлена шия з мармурової яловичини в соусі Барбекю, томлений бріскет з мармурової яловичини з соусом барбекю. Набір доставляється у брендованій термо-сумці, яка збереже товари свіжими й охолодженими.

Бокс Фірмовий-01.jpg

Як замовити?

«М`ясторія» використовує для своїх готових страв виключно відбірну сировину. Позиції з категорії «До новорічного столу» приготовано за традиційними рецептами, які нагадають знайомий з дитинства смак свята. Готові страви подарують святковий настрій та стануть приємною сімейною традицією.

новорічний стіл3.jpg

Для тих, хто почне готуватися до свят завчасно і замовить товари з 9-го до 23-го грудня, «М`ясторія» підготувала спеціальний подарунок — знижку 10% на всі страви до новорічного столу.

Зробити передзамовлення готових святкових страв можна на сайті, в застосунку та чат-боті. Поспішайте обрати товари, щоб гарантовано отримати улюблені страви до святкового столу.

Товари

213
0.25
183
0.25
273
0.55

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!