Корисне про м'ясо
Категорії
Простий і безвідмовний рецепт м'яса по-французьки
Звернімося до м'ясної класики — ніжного, соковитого і апетитного м'яса по-французьки. Весь процес займе у вас не більше ніж пів години.
Суп-пюре із цвітної капусти і яловичого балика
Інгредієнти:
- Яловичий балик – 100 гр
- Цвітна капуста – 250 гр
- Морква – 1 шт
- Цибуля – 1 шт
- Зелень – для прикрашання
- Хліб для тостів – 2 шт
- Сіль і перець – за смаком
Яловичина на грилі з соусом із арахісу
Інгредієнти:
- Яловичина – 200 гр
- Сік ананаса – 250 мл
- Масло арахісове – 250 мл
- Соєвий соус - 65 гр
- Рослинна олія – 70 мл
- Соус чилі – 40 гр
- Часник – 2 зубчики
- Імбир натертий – 2 гр
- Часниковий порошок – 1 гр
- Цибулевий порошок – 1 гр
- Сіль і перець – за смаком
Каре ягняти у фользі
Інгредієнти:
- Каре ягняти – 1 кг
- Сіль – за смаком
- Соєвий соус – 100 мл
- Перець духмяний мелений – за смаком
- Мед – 50 мл
- Гірчиця – 50 мл
- Корінь імбиру – 1 шт
- Розмарин – 3 гілочки
Каре баранини з гарніром
Інгредієнти:
- Каре баранини – 1 кг
- Сіль – за смаком
- Оливкова олія – 2 ст. ложки
- Розмарин – 1-2 гілочки
- Часник – 2-3 зубчика
- Вино червоне – 100 мл
- Цибуля – 1 кг
- Бульйон овочевий – 250 мл
- Кориця – 1 паличка
- Картопля – 1 кг
- Шпинат – 3 гілочки
- Перець мелений – за смаком
- Масло вершкове – 200 гр