Корисне про м'ясо
Категорії
Відбивні з яловичини — ідеальна страва на будь-яку пору року
Ми знаємо, як приготувати надзвичайно смачні яловичі відбивні, щоб покращити враження від цього класичного рецепту!
Відбивні зі свинини — чудова м'ясна класика для кожного
Як приготувати соковиті, ніжні і апетитні відбивні зі свинини в клярі, щоб близькі писали оди вашій майстерності? Всі деталі — у сьогоднішньому матеріалі.
Курячі відбивні: просто, швидко, надзвичайно смачно
Відбивні з курячого філе — жодних складних інгредієнтів і завжди неймовірний, передбачуваний та смачний результат!
Рецепт свинячого шашлику для сезону пікніків
Пропонуємо ознайомитися з рецептом смачного шашлику зі свинини. Після прочитання — приготувати і з'їсти!
7 найкращих маринадів для шашлику зі свинини, курки, баранини і яловичини
Ніщо не звучить так по-літньому, як приготовані на відкритому вогні гриля соковиті м'ясні страви «з димком» і хрусткою апетитною скоринкою.
Безодня смаку: рецепт бограчу
Як приготувати бограч, щоб перевершити навіть професійних кухарів? Розповідаємо в сьогоднішньому матеріалі.
Смак Франції: як приготувати фрикасе з курки
Під пильною увагою сьогодні — страва, яка свого часу перекочувала із селянських будинків на імператорський стіл, — куряче фрикасе.
Традиційна грузинська кухня: рецепт чанахі
Останнім часом Грузія б'є всі рекорди по гастротуризму. Будьмо відверті: Грузія — це смачно. Дуже смачно! Знайомство з національною кухнею ми рекомендуємо почати з ніжної і соковитої страви, яке не залишить байдужим жодного гурмана, — чанахі.
Простий і швидкий рецепт м'яса по-бургундськи
Бьоф Бургіньйон (Bœuf Bourguignon) — ви тільки вслухайтеся в цю назву. Воно ж звучить, як французька пісня! Parlez-vous français?