Корисне про м'ясо

Категорії
Вареники: фастфуд по-українськи
Вареники — це справжній український фастфуд. Тоненьке тісто, соковита начинка, поживність та рецепти на будь-який смак - це те, за що вареники так полюбляють у кожній родині. Правильні й смачні рецепти вареників від «М`ясторії» допоможуть приготувати бездоганну страву з нуля, щоб порадувати себе та рідних.
Каре телятини: таємниці вишуканого смаку
Найсмачніша, найсоковитіша і найніжніша частина телятини… Якщо ви досі не знаєте, як приготувати каре телятини вдома — радимо не гаяти часу і обирати спосіб приготування до смаку з нашої спеціальної добірки від шефа «М`ясторії».
М`ясо по-тайськи: гастрономічна подорож
Тайська кухня поєднала у собі пікантність, ароматні спеції та східні аромати. Якщо ви бажаєте не лише спробувати, а й приготувати традиційну тайську страву власноруч — пропонуємо почати з м`яса по-тайський.
Шаурма: фаст-фуд своїми руками
«М`ясторія» познайомить вас із найцікавішими фактами із історії шаурми, а також розповість, як готується найсмачніша шаурма в домашніх умовах.
Нова колекція бургерів від «М`ясторії»
Yаші бургери завжди були популярними серед наших гостей, але занадто «класичними». Тому бренд-шеф «М`ясторії» підготував до запуску нову колекцію бургерів. У їхній основі ті ж біфштекси з відбірної витриманої яловичини, але в новому і сучасному амплуа.
Фунчоза: страва контрастів
Якщо при згадці про китайську кухню загалом ви уявляєте лише страви з рису, ми готові відкрити для вас інший вимір східної гастрономії. Крім цікавих фактів про культову китайську страву, ми поділимося секретами, як приготувати фунчозу з куркою вдома.
Три пироги з яловичиною: свято своїми руками
Соковита начинка й ароматне тісто — це поєднання з легкістю закохає вас у пиріг з яловичиною. Пропонуємо вам три однаково смачні рецепти, у яких поєдналася класика та сучасні кулінарні техніки. Обов`язково приготуйте кожен із них, щоб обрати улюблений!
Шніцель: традиції та експерименти
Просто, поживно і неймовірно смачно — саме це три слова асоціюються зі шніцелем. Його готують із суцільного шматка м`яса, який обгортають у паніруванні та смажать до хрусткої скоринки.
Подарунок зі сходу: готуємо бастурму вдома
Скуштувати бастурму — це доторкнутися до тисячолітньої історії східних народів. У її смаку і пустельна спека, і далекі мандрівки, і така очікувана насолода від смачної вечері.